Black Friday akciók 2024

Magazin

Black Friday, Black November, Black Week, Cyber Monday, Singles Day: Mi a különbség?

Black Friday, Black November, Black Week, Cyber Monday, Singles Day: Mi a különbség?

A modern vásárlási szezon évről évre újabb és újabb akciós időszakokkal gazdagodik, amelyek között nem mindig könnyű eligazodni. A Black Friday, Black November, Black Week, Cyber Monday és a Singles Day mind különböző lehetőségeket kínálnak a vásárlóknak, de vajon mi a lényegi különbség közöttük? Ebben a cikkben megvizsgáljuk ezeket a különleges napokat, hogy segítsünk a fogyasztóknak jobban megérteni, mire számíthatnak az egyes akciók során.

Black Friday vagy Cyber Monday: Hol találjuk a legjobb ajánlatokat?

Black Friday vagy Cyber Monday: Hol találjuk a legjobb ajánlatokat?

Amikor a novemberi leárazások közelednek, a vásárlók gyakran állnak két tűz között: Black Friday vagy Cyber Monday? Mindkét nap ígéretes üzleteket és kedvezményeket kínál, de vajon melyik napot érdemes választani a legjobb ajánlatokért? Cikkünkben összehasonlítjuk a két nagy vásárlási napot, hogy segítsünk eldönteni, hol és mikor csapjunk le a legjobb deals-re.

Black Friday 2024

A Black Friday, azaz Fekete Péntek egy az USA-ból indult globális kereskedelmi esemény, amit az amerikaiak által ünnepelt Hálaadást követő pénteken rendeznek, jelezve ezzel a karácsonyi vásárlási időszak kezdetét. 2014. november 28-án került sor Magyarországon először erre az akciónapra a kiskereskedelmi szektorban. A kezdeményezés gyorsan elterjedt, és napjainkban rengeteg helyi bolt és online áruház csatlakozik a kedvezményes ajánlatokat kínáló üzletek növekvő sorához, melyek nagyfokú fogyasztói érdeklődést keltenek.

Mikor lesz Black Friday 2024-ben Magyarországon?

A Black Friday 2024-ben november 29-én lesz Magyarországon.